Regulament concurs Watch24

ASER și Watch24 te premiază cu un Smartwatch pentru a fi în pas cu tendințele din Branding & E-commerce.


Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 10-12 Mai, să dea follow paginilor ASER și Watch24 si să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Cum ai denumi o afacere online cu ceasuri inteligente? “.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Facebook;
  4. Să dai follow paginilor ASER și Watch24 și să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Cum ai denumi o afacere online cu ceasuri inteligente? “.

 

Când se va alege câștigătorul?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 13 Mai, ora 12:00 pe pagina de Facebook ASER.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Watch24 și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!