Regulament Concurs BAT pe bază de CV

ASER și BAT încurajează gândirea creativă necesară dezvoltării unei afaceri online și oferă un voucher la Cărturești.


Pentru a participa la concurs, studenții trebuie să se înscrie la TrendIN până pe data de 17 Mai, ora 23:59, să își depună CV-urile și să fie prezenți în ambele zile ale evenimentului.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să te inscrii la TrendIN, să îți depui CV-ul și să fii prezent în cadrul ambelor zile ale evenimentului;

Prin participarea la acest concurs, participantul acceptă ca datele acestuia să fie prelucrate și de către compania parteneră, British American Tobacco (Romania) Trading SRL.

 

Când se va alege câștigătorul?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc în a doua zi a evenimentului, mai precis în data de 20 Mai, în timpul desfășurării acestuia pe Zoom.

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Whatsapp și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

 British American Tobacco (Romania) Trading SRL și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!