concurs-avshop

Regulament concurs AVshop

ASER și Avshop îți oferă șansa de a câștiga o pereche de căști Jabra True wireless prin care să te bucuri de melodiile tale preferate vara aceasta!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASERomania în perioada 22-26 mai, să dea like paginilor ASERomania și Avshop, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care este primul album pe care îl vei asculta daca vei câștiga? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Facebook;
  4. Să dai like paginilor ASERomania și AVshop.ro, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care este primul album pe care îl vei asculta daca vei câștiga? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 27, ora 17:00 pe pagina de Facebook ASERomania .

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Avshop și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!