10 pentru Sesiune | Ghid pentru primul loc

Vara aceasta, ASER îți este alăturii în sesiune. Urmărește ghidul pe care ți l-am pregătit și vei ajunge câștigător !

 

Sesiunea este o competiție unde fiecare își dorește să ajungă învingător, dar, asemeni curselor cu obstacol, uneori trebuie să te concentrezi ca să poți continua fără probleme și să ajungi primul la linia de Finish. Ce trebuie să ai în vedere când te antrenezi pentru probele acestui semestru? 

 

🏆 Pasul 1: Find your own learning style!

După sesiunea trecută probabil ai descoperit care este cea mai eficientă și potrivită modalitatea de a învăța pentru tine. Continuă să te pregătești pentru probele următoare într-un mod care să simți că te ajută să reții paginile din cursuri. Orice campion are o strategie bine definită în spate!

 

🏆 Pasul 2: Somnul e cel mai bun prieten al tău!

Dacă întrebi un campion olimpic care este secretul lui, de cele mai multe ori o să îți spună că odihna este esențială când te pregătești pentru orice concurs. Poate la fiecare sesiune îi auzi pe colegii tăi că pierd nopți învățând un anumit curs, tu trebuie să ai în vedere că întotdeauna somnul îți va fi necesar ca să poți continua antrenamentul.

 

Halfway there

 

🏆 Pasul 3: Toți pentru unul, și unul pentru toți!

Orice activitate este mai frumoasă când ai alături oameni cu care totul devine distractiv. Un study-group alături de câțiva colegi te va ajuta să înveți chiar și la acele materii dificile. Găsește-ți echipa cu care simți că te poți dezvolta și profitați de această experiență ca să ajungeți toți pe podium!

 

🏆Pasul 4: Keep in touch with us!

Dacă ai nevoie de o doză de motivație în plus, urmărește paginile de social media ASER. De mai mult de un deceniu, ASER oferă studenților în sesiune un boost de motivație prin stickere cu rime care vor face sesiunea să treacă mai ușor. De asemenea, te poți înscrie la concursuri realizate alături de partenerii noștri unde poți câștiga premii care îți vor veni în ajutor. Această campanie este o modalitate perfectă pentru tine de a ajunge pe podium, așa că pregătește-te pentru următoarele probe alături de ASER!

 

 Fii cu ochii pe noi pe paginile de Facebook și Instagram ASER și dă start sesiunii tale!

 

Well Done!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!