Concurs Neversea

ASER și Neversea îți oferă șansa, vara aceasta, de a te distra alături de prietenii tăi. Scapă de stresul acumulat în sesiune și pornește spre mare încărcat cu energie pozitivă și chef de distracție.

Punem la bătaie o invitație dublă la Plaja Neversea de două zile, consumația fiind inclusă!

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 20 – 22 Iunie, să dea follow paginilor ASER București și Neversea.beach și să lase un comentariu cu tag către doi prieteni. De asemenea, aceștia pot obține șanse duble de câștig dacă dau share pe story concursului.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Instagram;
  4. Să dai follow paginilor de Instagram ale ASER București și Neversea.beach și să dai tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea castigatorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 23 Iunie, ora 12:00 pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Neversea și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!