Regulament Concurs Techdelivery

ASER și Techdelivery își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice și un boost de motivație! Punem la bătaie Bateria Externă cu Încărcare Wireless Baseus M36 QI ce îi va oferi unui norocos câștigător nenumărate ore pline de energie și distracție.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 24 – 26 iunie, să dea like postării și paginilor ASERomania și Techdelivery, împreună cu un comentariu cu tag către 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Facebook;
  4. Să dai like paginilor de Facebook ale ASERomania și Techdelivery, împreună cu tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 27 iunie, ora 16:00, pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Techdelivery și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!