Cum ne face muzica mai productivi și sociabili? | ASER Blog

Cum ne ajuta muzica sa fim mai productivi si sociabili

Muzica și productivitatea merg mână în mână.  De altfel, tot muzica este prezentă oriunde și este un factor important când vine vorba de interacțiunea socială. Îți poate da multe avantaje de care te poți folosi la nevoie.

 

Spre exemplu, sunt destul de sigur că ai și tu o melodie favorită. O piesă care te energizează, te ridică de pe scaun la orice party. Ba chiar îți provoacă goosebumps și nu înțelegi motivul.

 

Adevărul e că muzica ne poate influența dispoziția, sentimentele, chiar și nivelul energiei zilnice, dar explicația poate fi greu de generalizat, fiindcă diferă ca însemnătate de la om la om.

 

Cu toate astea, îți voi prezenta câteva aspecte despre cum te poate ajuta muzica în tot ce îți propui vara aceasta:

 

🎵 Cum te ajută muzica să înveți ?

 

Contrar părerilor populare, muzica te poate ajuta să fii mai concentrat în timpul studiului. (early hint for sesiune) Când înveti din greu și nu pricepi nimic din foile de curs, poți încerca diverse playlisturi mai antrenante.

 

Recomand cele Lo-fi sau Deep House pe un volum mai mic. Este fix ce îți trebuie. Just give it a try. Totuși, dacă nu te atrag prea mult aceste genuri, poți încerca orice altceva, doar să te poți focusa mai departe pe învățat.

 

🎵 De ce muzica îți aduce mai multă energie ?

 

Acest fapt poate diferi de la o persoană la alta. Cu alte cuvinte, unii oameni se simt mai energici, iar alții mai puțin, când ascultă muzică.

 

Totuși, este clar că întotdeauna ne poate da un boost de productivitate. Chiar dacă este dimineața devreme, o melodie mai antrenantă poate fi de mare ajutor.

 

De altfel, acesta este motivul pentru care matinalul este cea mai importantă emisiune de la radio. E momentul în care toți ne pregătim de muncă, de responsabilitățile de peste zi, astfel că avem nevoie de mult vibe bun.

 

🎵 Cum să legi relații noi prin muzică?

 

Este destul de clar că un party nu e party fără muzică. Este elementul esențial în tot acest eveniment, pentru că ne ajută în diverse feluri să comunicăm. Practic, ne unește prin același vibe.

 

Cu toate acestea, ce faci dacă nu rezonezi cu același gen ascultat de restul? Ei bine, așa cum am spus, muzica este esențială, dar poți lega noi relații și prin multe alte mijloace: activități și jocuri, discuții și glume ș.a.m.d. Nu uita că poți să fii pe același vibe și cu oamenii în mod direct!

 

În ASER, muzica este foarte importantă pentru fiecare membru. De la an la an, găsim noi melodii care să transmită sentimentele și pasiunea mai departe către următoarele generații.

 

Halfway through
0%

 

Îți las mai jos Summer Playlistul ASER, pentru a înțelege mai exact vibe-ul comunității noastre în această vară:

 

Două ASER-iste au răspuns la câteva întrebări despre cum piesele lor preferate le-au făcut vara aceasta una mai productivă și de neuitat:

 

🎵 Ce melodie ai pe repeat acum?

 

“Pentru mine, „Love Tonight” este melodia acestei veri! Chiar dacă a fost lansată acum câțiva ani, m-am bucurat să o descopăr chiar înainte să fie virală. O ascult non-stop și încă nu m-am plictisit de ea. Chiar este piesa care mă ridică de la masă și zice – Hai, distrează-te!” – Andreea

 

” ‘Plastic Hearts‘ – este melodia pe care o ascult mereu în ultima perioadă. Îmi place mult vocea lui Miley și influențele rock din piesă, mă atrag foarte tare.” – Ioana

 

🎵 Care este melodia care te duce cu gândul la ASER?

 

“Pentru mine, clar este ‘Head, Shoulders, Knees and Toes‘. Am auzit-o la prima ședință pe Zoom și mi-a plăcut super mult. Acum, oriunde o ascult, mă gândesc imediat la ASER!” – Andreea

 

Home de la Martin Garrix și Bon, pentru că, în ASER, deși suntem foarte diferiți, reușim totuși să găsim acele persoane pe placul nostru. Ne apropiem unii de alții, devenind astfel o mare familie.” – Ioana

 

🎵 Ce melodie te motivează să faci totul cu pasiune sau deloc?

 

” ‘Life is Good de la Future și Drake. Niciodată nu pot să îi dau skip și mereu îi dau play când rezolv anumite task-uri. Chiar și versurile reușesc să mă ambiționeze și să îmi dea energia necesară.” – Andreea

 

” ‘Panic! at the disco‘ – High hopes. Pe lângă faptul că trupa este una din preferatele mele, melodia este super catchy. Transmite un mesaj foarte drăguț, anume că poți face orice. Te motivează să ajungi la cea mai bună versiune a ta, așa cum am învățat în ASER.” – Ioana

 

În această vară, ascultă noul nostru SUMMER Playlist, pe Spotify sau Youtube, și pregătește-te să creezi amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram și nu uita să te abonezi la canalul de Youtube ASER pentru mai multe noutăți despre comunitatea și inițiativele noastre!

Stay tuned for more!
0%

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *