Welcome to ASERland | ASER Blog

Welcome to ASERland

Iarna este perioada din an când bucuriile sunt mai mari, oamenii zâmbesc mai des și bineînțeles începe vacanța. Tot ce ai de făcut în această perioadă e să te bucuri de timpul liber.

Chiar dacă ASERland este un parc fictiv, noi ți-am pregătit o listă cu activități de care te poți bucura în orice parc de iarnă. 

Ciocolată caldă cu prietenii 

O activitate în sezonul rece, potrivită pentru tine și grupul tău de prieteni, este ieșitul la o ciocolată caldă. Odată intrat în parcul de iarnă, mirosul de scorțișoară te va învălui și vei zări în jurul tău cabane decorate cu luminițe, pline cu mere glazurate, turtă dulce și nuci caramelizate. Printre aleile pline cu standuri îți vei putea încălzi mâinile cu o ceașcă aburindă de ciocolată caldă în timp ce îți vei putea petrece timpul alături de prieteni, bucurându-te de atmosfera sărbătorilor.  

Patinoarul 

Patinoarul este atracția perfectă de iarnă. Alunecând pe gheață, te vei simți liber, iar dacă vei avea și puțin noroc să ningă, cadrul va fi unic. Poate nu știi foarte bine să patinezi, dar amuzamentul va fi pe măsură și cu siguranță prietenii mai pricepuți vor ține pasul cu tine. Pe patine te vei distra indiferent de experiența pe care o ai. 

 

Halfway there

 

Caruselul copilăriei 

Caruselul este cel ce te poartă în trecut. Câteodată ne lipsesc sentimentele din copilărie și ne mai dorim din când în când să revedem Craciunul cu entuziasmul de copil, iar caruselul te va ajuta să retrăiești amintiri uitate. Trebuie doar să închizi ochii și să te bucuri de moment. 

Surprinde cele mai frumoase momente

Mulți ne dorim ca momentele frumoase să dureze la nesfârșit. În timp ce te bucuri de activitățile din jur, poți captura momente în locuri decorate festiv. Nimic nu este mai frumos decât a păstra imaginea unui cadru de poveste. Chiar dacă le postezi sau nu pe Instagram, albumul tău foto va surprinde din magia ce se regăsește în parc. 

Urmărește filmul preferat  

Luminițele, fulgii de zăpadă și mirosul de scorțișoară sunt elementele inconfundabile ale iernii. Dacă nu îți place frigul, o alternativă de a te bucura de sărbătorile de iarnă este chiar la tine în casă. Poți rămâne cu o pătură pufoasă, cozonac și ciocolată caldă, urmărind filmul tău preferat de Crăciun. 

În acest timp poți da scroll pe paginile de Facebook si Instagram ASER unde vei descoperi parcul de iarnă, ASERland, un loc fictiv cu cabane, decorațiuni și atracții de iarnă, parc ce te va purta prin spiritul sărbătorilor. 

Acestea sunt doar câteva idei de activități de care te poți bucura în preajma sărbătorilor de iarnă. 

 

Tu ce planuri ți-ai făcut pentru această vacanță? 

Done!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!