Regulament concurs Coca-Cola HBC

ASER și Coca-Cola HBC vin în ajutorul tău pentru a-ți face din perioada de sesiune, o experiență de neuitat! Pentru toată munca depusă, punem la bătaie o boxă portabilă, roșie  JBLClip 4, Bluetooth, IP67, 10H.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram aserbucuresti în perioada 27-31 ianuarie, să dea follow paginilor aserbucuresti și cariere_cchbcro, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce melodie îți dă energie în sesiune?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  • Să fii student la una dintre universitățile din România;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginilor aserbucuresti și cariere_cchbcro;
  • Să dai like la postarea cu giveaway-ul;
  • Să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Tu ce melodie asculți în sesiune?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 31 ianuarie, ora 16:00  pe pagina de Instagram @aserbucuresti.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

 

Limitări:

 

Coca-Cola HBC România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!