Regulament Concurs BAT

Pentru că cel mai bun partener de studiu este muzica, ASER și BAT doresc să îți ofere  o experiență de neuitat! Ai ocazia de a câștiga o boxă portabilă Vogue, cu încărcare wireless, care să-ți aducă un plus de energie în sesiune. 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram aserbucuresti, în perioada 1-5 februarie, să dea follow paginilor aserbucuresti și teambat.ro și să dea tag în comentarii la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din România;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginilor aserbucuresti și teambat.ro;
  • Să dai like la postarea cu giveaway-ul;
  • Să dai tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 5 februarie, ora 21:00  pe pagina de Instagram @aserbucuresti.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

BAT România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!