Regulament concurs EY

După o sesiune plină de provocări, te așteaptă și momentele de relaxare! Pentru tot efortul depus în perioada examenelor, ASER și EY Careers te recompensează cu un EBook Reader Kindle 2019, cu 8GB memorie.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER, în perioada 8-12 februarie, să dea like paginilor ASER și EY Careers, like la postare și să dea tag în comentarii la 2 prieteni împreună cu răspunsul la întrebarea ,,Ce cărți citiți în sesiune?”

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like paginilor de Facebook ASER și EY Careers;
  • Să dai like la postare;
  • Să dai tag la 2 prieteni.
  • Să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce cărți citiți în sesiune?”

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 12 februarie, ora 12:00, pe pagina de Facebook ASER

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

EY Careers și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!