Inov’Up – Expoziția de Business a Viitorului

Inov’Up este primul eveniment ASERist al anului.

Începând cu data de 3 martie ne întâlnim la cea de-a IV-a ediție a evenimentului ce abordează tematici precum intraprenoriat, antreprenoriat și inovația în aceste domenii. 

 

Invitație în expoziția de business

Unde inovația întâlnește expresivitatea realității se creează artă!

Te invităm la expoziția de business a viitorului în care sunt expuse operele cheie ce te vor ajuta să înțelegi pe deplin mediul de business. Speakerii sunt ghizii ce te vor conduce prin coridoarele inovației și galeriile digitalizarii, oferindu-ți insight-uri valoroase pentru o carieră de succes în domeniul business-ului.

 

Expoziția de business a viitorului

Un tur prin expoziția de business a viitorului îți va schimba perspectiva asupra mediului afacerilor,  îmbogățindu-ți informațiile despre antreprenoriat, intraprenoriat, digitalizare și start-up-uri. 

În mediul competitiv, antrenant și fascinant al afacerilor te așteaptă provocări la fiecare pas dar speakerii cu experiență îți vor arăta cum să le depășești cu ușurință și încredere.

 

Halfway There

 

Turul expozitiei de business 

Pe 3 martie, începând cu ora 16:00 vei intra în contact cu vibe-ul dinamic al evenimentului Inov’Up. 

Pășind în expoziție vei observa o operă intitulată “concepte de antreprenoriat și start-up”. 

Pe baza acesteia, ghidul îți va ține un speech despre riscurile, beneficiile și experiența personală din lumea de business. 

Intrând în prima cameră te vei întâlni cu o “biblioteca vie”. Biblioteca vie este un concept ce îți oferă ocazia de a cunoaște antreprenori și intraprenori de succes și poveștile din spatele lor. 

Primul tur continuă cu un concurs pe baza de CV-uri și se sfârșește cu un debate. Aici antreprenorii vor discuta despre avantajele și dezavantajele de a fi antreprenor pe cont propriu versus antreprenor finanțat de fonduri sau investitori.

Al doilea tur începe în galeria inovației și digitalizarii unde are loc sesiunea de talks on subject în care speakerii îți vor prezenta importanța inovației și impactul digitalizării în procesul de inovare. 

În continuare, în cadrul unui speech, vei afla întreaga poveste a unui antreprenor de succes din scena românească de business, experiența sa și modul în care acesta și-a dezvoltat propria afacere.

Aventura ta în expozitie continuă cu un giveaway și se sfarseste cu un case study în care îi vei vedea pe antreprenori în acțiune. Aceștia vor avea la dispoziție 30 de minute pentru a construi un plan de afaceri complet pe baza unei idei primite pe loc. 

Intră în expoziția de business a viitorului și rămâi pregătit pentru surprizele din fiecare galerie!  Înscrie-te AICI până pe data de 1 Martie, ora 23:59 și participă la o experiență unică ce îți va crește șansele de succes în carieră.

Done
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!