Regulament Căști Wireless

ASER construiește lumea în care îți poti crea mindset-ul cu ajutorul căruia o poți controla. În sprijinul tău venim cu o pereche de căști wireless pentru a putea rămâne conectat în orice loc te-ai afla. 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 8-10 martie, să dea follow paginii ASER, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce melodie te inspiră?” împreună cu un tag la 2 prieteni. 

Câștigătorul va fi ales prin extragere la sorți dintre participanții înscriși la concurs. 

Care sunt condițiile?

  • Să fii student la o facultate cu profil economic din țară;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18-23 ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginii ASER de Instagram, să mentionezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Ce melodie te inspiră?” împreuna cu un tag la 2 prieteni.

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 11 martie la ora 10:00 pe pagina de Instagram ASER. 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!