Regulament baterie externă

ASER și Akademics te ajută să îți dezvolți soft skill-urile, să iei contact cu lumea de business și să ieși din zona de confort. Pentru a te bucura la maxim de experiență, îți oferim șansa de a câștiga o baterie externă LUMAUDIO!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 12-14 martie, să dea follow paginii și să dea share postării pe story pentru a se înscrie la giveaway.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginii de Instagram ASER 
  • Să dea share postării pe story

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 15 martie, ora 12.00, pe pagina de Instagram ASER.

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!