Regulament giveaway boxă

Proiectul Akademics te ajută să parcurgi o nouă etapă în evoluția ta și să îți dezvolți soft skill-urile necesare în domeniul de business. Pentru că muzica aduce inspirație și te ajută să te concentrezi, îți oferim șansa de a câștiga o boxă portabilă ELYSIUM!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 16-18 Martie, să dea follow paginii ASER, să dea tag la 2 prieteni și să dea share postării.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginii de Instagram ASER 
  • Să dai tag la doi prieteni
  • Să dai share postării pe story

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 19 Martie, ora 10.00, pe pagina de Instagram ASER.

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi  contactat pe Instagram și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!