Giveaway BAT

ASER și BAT îți oferă oportunitatea de a experimenta o nouă și unică modalitate de învățare. Marketeers din BAT sunt pasionați de învățare și dezvoltare persoanala, de cum se aplică neuroștiința în marketing, așa că oferă un abonament premium, de 3 luni, la Mindarchitect, unui student norocos. 

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER în perioada 29 martie – 1 aprilie, să dea like paginilor ASER + BAT, like la postare și tag la 2 prieteni pentru a se înscrie la giveaway.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like la paginile de Facebook ASER și BAT;
  • Să dai like la postare;
  • Să dai tag la 2 prieteni.

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorilor va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 2 aprilie, ora 12:00, pe pagina de Facebook ASER.

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

BAT și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!