Giveaway PWC

ASER și PwC România îți oferă tool-urile necesare pentru a descoperi inovațiile din tehnologie. Punem la bătaie un goodie bag, conținând o pereche de căști wireless, un pahar reutilizabil, un încărcător wireless, un pix, o agendă mare, o agendă mică și un rucsac.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 13-15 mai, să dea follow paginilor ASER și PwC România, să dea like postării de prezentare a giveaway-ului, să răspundă in comentariile postării la intrebarea “Cum considerați că soluțiile SAP îmbunătățesc eficiența și productivitatea în organizații?”, să fie înscriși la eveniment și să fie prezenți în ambele zile pentru a se înregistra la giveaway.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să dai follow la paginile de Instagram ASER și PwC România;
  • Să dai like postarii de prezentare a giveaway-ului;
  • Să răspunzi în comentarii la întrebarea “Cum considerați că soluțiile SAP îmbunătățesc eficiența și productivitatea în organizații?”;
  • Să te înscrii la eveniment;
  • Să fii prezent la eveniment in ambele zile.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc pe data de 18 mai, ora 19:00, in cadrul evenimentului TechStorm. 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiului, aceștia vor fi contactați și  îndrumați pentru a intra în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

PwC România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!