Mentally I’m here…

 

Click! Pentru că sfârșitul verii este aproape, iar telefonul deja nu mai are memorie de la atâtea poze făcute în ultimele trei luni, este momentul să ne amintim de cele mai crazy experiențe. În fiecare an, perioada verii este cea care ne oferă șansa de a călători, de a ne relaxa, de a trăi experiențe inedite alături de prieteni. 

Astfel, câțiva ASERiști ne-au vorbit despre cea mai frumoasă amintire de vara aceasta:

We’re all in this together!

”Cred că cel mai frumos moment din vara aceasta a fost când am mers cu prietenii mei din liceu la munte și am putut sta împreuna după foarte mult timp, ținând cont că lucrurile se răciseră între noi și nu mai eram ca la început. Iar în acele 4 zile ne-am simțit uniți din nou și ne-am distrat cum nu ne mai distraserăm de foarte mult timp. ”

 

 

The Call of the Mountains

”Cel mai frumos” este absolut hiperbolic, pentru că nu pot oferi acest titlu unui singur moment. Cu toate astea, o experiență unică și pe care aș revizita-o nu doar în amintiri este un simplu traseu montan, cu buggy-uri, pe teren accidentat. În esență, nu pare o poveste palpitantă, dar intensitatea cu care s-au desfășurat lucrurile este aparte. Cu fiecare ocazie, induceam adrenalina în rândul camaradului meu de călătorie, eu fiind în poziția de șofer. Vorbele frumoase, mascate de o ușoară ironie, nu ezitau să apară în urma oricărui petic de noroi luat din plin, curbelor executate cu un minim de rațiune și vitezei inconștiente în pante primejdioase. Cu toate acestea, la finalul acestui drum anevoios, am avut ocazia de a cunoaște o altă latură a acestui camarad, care în ciuda circumstanțelor, a putut să-mi tolereze teribilismul. În concluzie, lecțiile valoroase vin din cele mai simple momente, în cele mai simple momente.”

 

Fly High!

”Cum poți sa decizi care e cel mai frumos moment? Cred că fiecare a fost în felul lui acolo când a trebuit, completând piesă cu piesă un puzzle. Totuși recunosc că am o pasiune pentru călătorit, fiecare loc, e povestea în sine. Îmi place să privesc cum zbor printre nori și totuși să realizez cât de mică și mare pare lumea în același timp. Mă asigur să mereu loc la geam și până la destinație, mă alint cu Nietzsche sau Nichita. La destinație nu știu dacă descoper un alt loc, sau o altă latură de-a personalității mele care se contopește cu locul respectiv”

 

 

În fiecare an, vara ne aduce experienței alături de oamenii din viața noastră, iar noi, în ASER, ne dorim să imortalizăm aceste momente speciale pentru a ni le aminti până vara viitoare. 

 

Cu toate că mai sunt doar câteva zile de vară, ASER îți pregătește noi surprize în curând, așadar rămâi cu ochii pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a afla mai multe!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *