The calendar with memories

Iarna este perioada în care ești înconjurat de cât mai multe zâmbete, cât mai multă bunătate și cât mai multă energie pozitivă.

 

Atunci când te simți pierdut și nu te regăsești, ai nevoie de magia lucrurilor simple, care reușesc să te binedispună. Un Advent Calendar este, așa cum credem noi, ceva atât de simplu, dar care aduce atât de multă bucurie.

 

Acum, cu un joc de imaginație, să ne prefacem că îl deschizi și sunt toate activitățile care, la un moment dat creau fericire. Îți vei aduce aminte de jocurile copilăriei, de tradițiile respectate de majoritatea familiilor, de tot ce reprezentau sărbătorile de iarnă în copilăria noastră.

 

Împodobirea bradului

 

Ceva ce a început pentru toată lumea încă din perioada copilăriei, a ajuns să fie un simbol pentru întreaga perioadă de iarnă. Luna decembrie este, astfel, caracterizată de tradiția împodobirii bradului. Ce altceva te-ar putea ajuta să redescoperi magia lucrurilor simple care, cândva aduceau bucurie pentru întreagă iarnă?

Halfway there

 

Cina în familie

 

Deși poate la vârste mai mici nu apreciam îndeajuns de mult, pentru studenți, cina în familie devine momentul principal al sărbătorilor de iarnă. Reuniunea cu familia și discuțiile devin un moment de film, prin care îti aduci aminte de vremurile mai simple, ale copilăriei. Ceva atât de simplu și comun reușește să aducă,  astfel, zâmbete pe buzele tuturor.

 

Jocurile cu zăpadă

 

Momentele când ieșeam afară să ne bucurăm de zăpadă prin diverse jocuri și activități rămân reprezentative sezonulul de iarnă în sufletul și mintea noastră. Ce alt sentiment mai magic decât să vezi cum doar din nea reușești să faci un om de zăpadă, un îngeraș, să porți o “bătălie” împreună cu prietenii sau familia, aducând zâmbete în jurul tău?

 

Ai deschis încet, încet, Advent Calendarul și te bucuri, poate îți reamintești de activitățile cumva simple, dar care aduceau atât de multă fericire. Ești pregătit să trăiești fiecare clipă a iernii, ca sezon, ca ceva ce reușește, în ciuda frigului, să aducă căldură în suflet.

 

Ce părere ai? Ești pregatit să afli ce urmează mâine în Advent Calendar-ul tău?

Până atunci dă scroll pe pagina de Instagram și Facebook ASER să vezi ce alte activități simple ne aduc și vă aduc fericire chiar și atunci când zăpada e prea rece și vântul prea puternic.

Well done!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!