GIVEAWAY ASER X MAZARS

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 6-9 Octombrie, să dea follow paginii ASER, să dea follow paginii Mazars, să dea like postării și să răspundă în comentarii la întrebarea “Care consideri că sunt calitățile esențiale ale unui lider eficient?”.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

ASER te ajută să parcurgi o nouă etapă în evoluția ta și să te dezvolți personal și profesional. Pentru a da casting-ul studenției tale și a fi în rolul principal, îți oferim șansa de a câștiga 3 invitații la un eveniment unde vor fi abordate subiecte ca leadership, cultură organizațional și business de către Dino Ebneter și Magor Csibi, co-autor al cărții “Bătăliile care contează”, în regia ASER x Mazars.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai like pe Instagram postării giveaway-ului
  • Să dai follow paginii de Instagram Mazars și ASER
  • Să răspunzi la întrebarea “Care consideri că sunt calitățile esențiale ale unui lider eficient?”

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 10 Octombrie, ora 19:00, pe pagina de Instagram ASER.

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări:

ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *