Regulament Concurs EY – Destressing Break Ianuarie 2018

 ASER și EY te trimit într-un super citybreak!

 

ASER și EY îți premiază munca pe care o depui în perioada sesiunii și organizează Concursul „Destressing Break”.

Concursul se desfășoară în perioada 24.01.2018 și 27.01.2018, ora 23:59 și constă în oferirea unui City Break pentru 2 persoane într-un oraș european cu un kit de călătorie și 3 carduri cadou la Therme București. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs. Primul câștigător va primi City Break-ul împreună cu kitul de călătorie, iar următorii 3 vor primi câte un card la Therme București.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1.   Să fii student, cu vârsta cuprinsă între 18 – 24 ani, la una dintre universitățile din București.
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER.
  3.   Să dai like paginii de Facebook ASER.
  4. Să trimiți un comentariu la postările de pe Facebook ale concursului, în care să etichetezi persoana/persoanele cu care vrei să te relaxezi după sesiune.

Ce câștigi?

EY oferă un City Break pentru 2 persoane într-un oraș european la alegere, în funcție de ofertele din momentul respectiv al agenției partenere cu EY (sub formă de voucher în valoare de 250 euro) + kit de călătorie primului student care va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți cu ajutorul platformei Woobox, cu condiția respectării regulamentului concursului, deoarece noi considerăm că munca studenților merită apreciată și lăudată. Următorii trei participanți extrași, aleși aleatoriu, vor primi câte un card cadou Therme București, în valoare de 200 lei fiecare (suma ar presupune intrarea și consumația a 2 persoane).

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 28.01.2018 pe pagina de Facebook oficială ASER. De asemenea, aceștia vor primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

EY își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. EY are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *