Welcome to ASERland | ASER Blog

Welcome to ASERland

Iarna este perioada din an când bucuriile sunt mai mari, oamenii zâmbesc mai des și bineînțeles începe vacanța. Tot ce ai de făcut în această perioadă e să te bucuri de timpul liber.

Chiar dacă ASERland este un parc fictiv, noi ți-am pregătit o listă cu activități de care te poți bucura în orice parc de iarnă. 

Ciocolată caldă cu prietenii 

O activitate în sezonul rece, potrivită pentru tine și grupul tău de prieteni, este ieșitul la o ciocolată caldă. Odată intrat în parcul de iarnă, mirosul de scorțișoară te va învălui și vei zări în jurul tău cabane decorate cu luminițe, pline cu mere glazurate, turtă dulce și nuci caramelizate. Printre aleile pline cu standuri îți vei putea încălzi mâinile cu o ceașcă aburindă de ciocolată caldă în timp ce îți vei putea petrece timpul alături de prieteni, bucurându-te de atmosfera sărbătorilor.  

Patinoarul 

Patinoarul este atracția perfectă de iarnă. Alunecând pe gheață, te vei simți liber, iar dacă vei avea și puțin noroc să ningă, cadrul va fi unic. Poate nu știi foarte bine să patinezi, dar amuzamentul va fi pe măsură și cu siguranță prietenii mai pricepuți vor ține pasul cu tine. Pe patine te vei distra indiferent de experiența pe care o ai. 

 

Halfway there

 

Caruselul copilăriei 

Caruselul este cel ce te poartă în trecut. Câteodată ne lipsesc sentimentele din copilărie și ne mai dorim din când în când să revedem Craciunul cu entuziasmul de copil, iar caruselul te va ajuta să retrăiești amintiri uitate. Trebuie doar să închizi ochii și să te bucuri de moment. 

Surprinde cele mai frumoase momente

Mulți ne dorim ca momentele frumoase să dureze la nesfârșit. În timp ce te bucuri de activitățile din jur, poți captura momente în locuri decorate festiv. Nimic nu este mai frumos decât a păstra imaginea unui cadru de poveste. Chiar dacă le postezi sau nu pe Instagram, albumul tău foto va surprinde din magia ce se regăsește în parc. 

Urmărește filmul preferat  

Luminițele, fulgii de zăpadă și mirosul de scorțișoară sunt elementele inconfundabile ale iernii. Dacă nu îți place frigul, o alternativă de a te bucura de sărbătorile de iarnă este chiar la tine în casă. Poți rămâne cu o pătură pufoasă, cozonac și ciocolată caldă, urmărind filmul tău preferat de Crăciun. 

În acest timp poți da scroll pe paginile de Facebook si Instagram ASER unde vei descoperi parcul de iarnă, ASERland, un loc fictiv cu cabane, decorațiuni și atracții de iarnă, parc ce te va purta prin spiritul sărbătorilor. 

Acestea sunt doar câteva idei de activități de care te poți bucura în preajma sărbătorilor de iarnă. 

 

Tu ce planuri ți-ai făcut pentru această vacanță? 

Done!

 

Voluntariatul în ASER – Arii economice | Dezvoltare profesională

 

Pentru mulți dintre noi, facultatea și întreaga perioadă a studenției reprezintă una dintre treptele cele mai importante în drumul către jobul sau cariera dorită. Este clar acest lucru, efortul de a obține o diplomă de specializare contează, dar nu putem scoate din vedere faptul că există o mare concurență la nivelul forței de muncă. De aceea, ai nevoie de aptitudini practice demonstrabile pentru a ajunge la jobul dorit.

De asemenea, chiar dacă poate părea ridicol, din ce în ce mai mulți angajatori își doresc studenți cu experiență. Începând de aici, apare dilema tuturor studenților: “De unde pot face rost de experiență, dacă nu mă pot angaja?”.

 

Experiența profesională în timpul facultății

Ei bine, trebuie să înțelegi că poți obține acest lucru prin multe alte căi. Fie că ai fost într-un internship, într-un stagiu de practică sau ai desfășurat diverse proiecte individuale și ți-ai construit un portofoliu, toate acestea îți pot aduce un anumit nivel de experiență.

Totuși, ce poate demonstra că ai un grad de pregătire mult mai mare este voluntariatul. Din punctul de vedere al companiilor, experiența de voluntar lasă de înțeles că ai dorință de cunoaștere și inițiativă, skill-uri precum lucrul în echipă, cât și dezvoltarea personală și profesională necesară pentru mediul de lucru din orice întreprindere.

 

Voluntariatul în ASER

Dacă te gândești deja că vrei să devii voluntar, este important să știi că ar fi mult mai bine să faci acest lucru în cadrul unei organizații mai apropiate de aria ta de interes. Spre exemplu, fiind membru al asociației noastre, ai foarte multe avantaje, precum experiența în mediul economic și o mai bună pregătire practică în acest sens.

Dacă vrei să aflii mai multe detalii, citește aici ce altceva îți poate oferi studenția în ASER.

Totodată, calitatea de membru al ONG-ului nostru îți poate aduce o multitudine de oportunități de învățare, cât și aprofundarea unor skill-uri necesare în mediul de business actual. În funcție de obiectivele tale, curiozitatea și dorința de a progresa, noi suntem gata să te ajutăm să te dezvolți și să capeți experiența dorită.

De asemenea, asociația noastră cuprinde mai multe arii și roluri, pe care le poți descoperi și explora în decursul mai multor inițiative, încât să îți atribui niște skill-uri relevante pentru ce te pasionează.

Citește în continuare acest articol pentru a afla mai multe despre ariile și rolurile din organizația noastră.

Halfway through
0%

 

Marketing

Fiind cea mai complexă arie a asociației, voi începe direct cu ea. Toate procesele și mecanismele din cadrul ei sunt construite, astfel încât să îți stimuleze atât creativitatea, simțul artistic, cât și cel analitic, conturând astfel campanii de promovare ieșite din comun.

Dacă te consideri o persoană cu multă imaginație, curiozitate și mereu cu idei out of the box, poate vrei să descoperi câteva dintre rolurile acesteia:

Graphic Design – vei putea descoperi tot ce înseamnă procesul creării unui vizual, folosind diferite programe de editare foto (Photoshop, Adobe Illustrator, etc.). Dacă ești începător sau nu știi deloc să le utilizezi, nu te îngrijora, fiindcă nu este obligatoriu să le cunoști.

Ți se va explica totul de la zero și vei primi ajutorul necesar, atâta timp cât ești dornic să devii mai bun. Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce face acest rol, aruncă un ochi asupra feed-ului nostru de Instagram.

Video – experimentând acest rol, vei realiza diferite materiale de promovare sau videoclipuri pentru canalul de Youtube al asociației, utilizând programe de editare video, precum Adobe Premiere Pro sau After Effects. În aceeași ordine de idei, nu este nevoie să le cunoști deja, fiindcă îți va fi prezentat totul de la cel mai mic nivel.

Copywriting – dacă ai o pasiune pentru scris, îți place să te joci cu frazele și cuvintele,  în ASER poți învăța tot ce presupune activitatea unui copywriter. Vei înțelege importanța unei bune comunicări cu publicul, cum să transmiți un mesaj cu mai multă claritate, cât și întregul proces al redactării materialelor de tip text în Marketing.

Social Media – acest rol te poate ajuta să înțelegi cum funcționează mecanismele platformelor de social media și cum te poți folosi de ele pentru a crea o campanie de promovare de succes.

De asemenea, dacă îți place să creezi story-uri creative, ieșite din comun sau obișnuiești să îți aranjezi feed-ul de Instagram cât mai artistic, cu siguranță ți-ar plăcea să experimentezi acest rol alături de noi.

Digital Marketing – pentru că aria de Marketing nu poate exista fără latura sa digitală, rolul acesta te poate ajuta să înțelegi și să experimentezi crearea campaniilor de ads, atât pe social media, cât și pe Google. Totodată, poți descoperi ce înseamnă procesul de SEO, cât și administrarea unui site în platforma WordPress.

 

Public Relations

În ASER, aria de PR se ocupă în mod general cu tot ce înseamnă imaginea de brand și comunicarea externă a asociației, prin parteneriate media. Ca să fiu mai exact, având rolul de Public Relations, te vei putea ocupa de redactarea comunicatelor de presă, a newsletter-ului, cât și de contactarea eventualilor traineri, speakeri sau influenceri invitați în cadrul inițiativelor noastre.

 

Sales

Aria de Sales asigură menținerea unor relații bune ale asociației cu mediul corporate, creând astfel eventuale parteneriate de tip win-win cu diverse companii. Prin aceasta activitate, echipa de vanzari asigură nevoia financiară a întregii asociații.

Dacă te atrage acest tip de activitate, ești comunicativ și deschis către noi provocări, având rolul de Sales, te vei putea ocupa în mod activ de prospectarea, contactarea, negocierea și eventual încheierea parteneriatelor cu diverse companii.

 

Logistics & Finance

Dacă aria de vânzări asigură nevoia financiară în ASER, cea de Logistică și Finanțe se ocupă de administrarea corectă a acestei resurse. Totodată, așa cum îi spune și numele, aceasta are în vedere toate materialele logistice, bugetele și partea legală a tuturor activităților desfășurate de organizația noastră ca entitate juridică.

Persoanele cu rolul de Logistics & Finance vor putea experimenta tot procesul de realizare a unui necesar în relație cu bugetul, cât și  contactarea, negocierea și încheierea eventualelor bartere cu partenerii logistici. Dacă ești doritor să înveți tot ce înseamnă această arie, noi suntem gata să îți prezentăm mult mai multe detalii.

 

Human Resources

Aria de HR gestionează întreaga resursă umană atât în cadrul proiectelor noastre, cât și întregul proces de recrutare anuală al asociației. De asemenea, asigură procesul de învățare și dezvoltare a tuturor membrilor. Persoanele responsabile din această arie îndeplinesc rolul de Recruitment & Selection și au posibilitatea de a experimenta crearea filtrelor de selecție, cât și susținerea lor în diverse ocazii. Dacă te pasionează acest domeniu al resurselor umane și vrei să deprinzi experiența necesară, ai șansa de a o obține alături de noi în ASER.

 

Organisational Culture

Fiindcă o organizație nu poate supraviețui fără o cultură a sa, care să unească membrii și să creeze sentimentul de apartenență, aria de Cultură Organizațională se ocupă de analizarea și menținerea unui vibe autentic ASERist, prin organizarea de activități și tradiții semnificative pentru întreaga experiență a fiecărui membru.

De asemenea, în cadrul acestei arii, vei putea experimenta rolul de Community Engagement, unde vei fi responsabil de organizarea activităților și tradițiilor, împreună cu liderul de arie. Dacă  ești o persoană creativă și motivantă, probabil ți s-ar potrivi acest rol în ASER.

 

Project & Event Management

În asociația noastră, ariile de Project și Event Management cuprind 3 echipe de organizare:

 • 2 echipe pentru proiectele Akademics și Ingenius;
 • 1 echipă pentru evenimentele Inov’Up, Techstorm;

Pentru a experimenta într-o anumită măsură tot ce presupune managementul de proiect sau eveniment, există câte un rol de Junior Project Manager pentru fiecare proiect în parte și un rol de Junior Event Manager pentru evenimentele Inov’Up și Techstorm.

Din această poziție poți învăța într-o anumită măsură ce înseamnă responsabilitatea față de o întreagă echipă, cum să acționezi în diverse situații de risk management, cât și skill-uri de organizare și time management, de care ai putea avea nevoie mai târziu în carieră.

 

Strategic

Aria de Strategic în ASER are în vedere viziunea pe termen lung asupra asociației, analizând mediul extern și adaptarea acesteia în funcție de schimbările posibilie. Ca membru al echipei de Strategic, ai șansa de a ajuta liderul de arie la pregătirea unei cercetări de piață asupra nevoilor și intereselor studenților, dar și la conturarea și concluzionarea datelor sub o formă mult mai clară.

 

Concluzie

Întreaga structură ASER are rolul de a oferi oricărui student o diversitate de oportunități pentru orientare profesională. Toate procesele de învățare, pregătire și experimentare a acestor roluri de mai sus te pot ajuta și pe tine să deprinzi anumite skill-uri și experiența necesară în viitoarea ta carieră.

Dacă îți dorești să te dezvolți profesional alături de noi, completează formularul de înscriere până pe 10 octombrie și vei fi introdus automat în procesul de selecție. Nu uita să ne urmărești pe paginile de Instagram și Facebook pentru mult mai multe detalii.

 

articol redactat de
Gabriel Năstase – Copywriting Specialist

Done!
0%

 

REGULAMENT CONCURS COCA-COLA HBC

 

ASER și Coca-Cola HBC Romania își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice și un boost de motivație! Punem la bătaie trei perechi de căști câștigătorilor pentru nenumărate ore pline de distracție și muzică.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER în perioada 7-10 octombrie, să dea follow paginilor ASER și Coca-Cola HBC Romania si să dea tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 • Să fii student la una dintre universitățile din România;
 • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 • Să deții un cont valid de Instagram;
 • Să dai follow paginilor aserbucuresti și cariere_cchbcro, să dai tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea câștigătorilor va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 11 octombrie, ora 16:00 pe pagina de Instagram ASER.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Coca-Cola HBC Romania și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

Studenția în ASER – Socializare | Comunitate | Dezvoltare personală

Consider că perioada studenției are rolul de a ne ajuta să cunoaștem altfel lumea din jur și, mai ales, să ne cunoaștem pe noi înșine. Dincolo de seminarele și cursurile de la facultate, acești ani trebuie să însemne pentru fiecare dintre noi un parcurs nou, o nouă experiență de viață.

Prin asta mă refer în special la contexte de socializare, lucruri noi de învățat, oportunități de networking și, poate cel mai important, prieteniile nou create, care ne fac toată această perioadă mai frumoasă.

Voluntariatul te poate ajuta să ajungi cu ușurință la aspectele de mai sus. Totuși, în situația asta, voi vorbi despre un anumit tip de voluntariat: cel  într-o asociație studențească. Experiența aceasta poate veni cu multe beneficii pe plan personal. Fiind membru al unei astfel de organizații, ești aproape de tot ce înseamnă socializare și dezvoltarea de care ai nevoie în acești ani.

Dacă vrei să afli cum îți poate oferi voluntariatul în ASER toate aspectele menționate mai sus, citește în continuare acest articol.

Contexte de socializare

Studenția în ASER nu poate exista fără asemenea activități. De aceea, îți voi prezenta câteva dintre ele, în ordinea crescătoare a impactului asupra experienței tale ca membru:

1. Petreceri

Fiind o comunitate destul de numeroasă, petrecerile în ASER te pot ajuta să cunoști mai repede oameni noi, să te relaxezi și să te încarci cu motivația de care ai nevoie tot timpul.

În acest sens, îți pot spune că suntem o asociație cu un vibe diferit față de celelalte, pentru că știm să îmbinăm munca cu distracția și, pur și simplu, trăim fiecare moment și ne bucurăm împreună, indiferent de situație.

2. Evenimente interne

Ne iubim comunitatea și respectăm fiecare membru în parte. De aceea, aceste evenimente interne au rolul de a ne aduce aminte că ASER este mai mult decât o asociație pentru noi, ci este acel lucru care ne face pe toți să fim o mare familie, indiferent de vârsta, locul, facultatea sau oricare alt criteriu.

Din acest motiv, pentru noi, zicala “studenția e la ea acasă” descrie cel mai bine modul în care privim această experiență ca voluntari.

3. Teambuildinguri

Ca în oricare altă organizație, aceste evenimente sunt necesare pentru a ajuta la crearea unor legături mai strânse între membrii ei. Ele se pot desfășura pe mai multe zile și includ diverse activități, care să faciliteze o mai bună comunicare, cooperare, dezvoltare a unor skill-uri pentru participanți.

Teambuildingul în ASER reprezintă cel mai important eveniment din experiența unui membru. Cuprinde trei zile de experiențe noi, care să te ajute în dezvoltarea celor mai importante aptitudini necesare pentru viitorul tău ca voluntar.

Comunitate și valori

Reprezentăm o organizație cu valori clare, după care ne ghidăm întotdeauna în diversele noastre procese. Acestea sunt:

 • Dedicare
 • Autodepășire
 • Spirit de echipă
 • Entuziasm
 • Responsabilitate

Le respectăm și le împărtășim întotdeauna cu fiecare trecere de la o generație la alta, pentru a putea lega mult mai bine relațiile dintre membrii vechi și cei noi din asociație.

De asemenea, un alt element important este cultura noastră organizațională, pentru care ne dedicăm întotdeauna eforturile, respectând activitățile și tradițiile păstrate de la toate celelalte generații anterioare.

În acest sens, ne asigurăm că fiecare membru se poate identifica cu organizația noastră ca entitate și se poate lega mai bine de tot ce înseamnă, ce face, cine este ASER în mediul studențesc.

Halfway through
0%

 

De altfel, pe lângă toate acestea, ne place să spunem că suntem o asociație pasionată, pentru că mottoul nostru este “cu pasiune sau deloc“. Așadar, dacă îți dorești să devii membru ASER, ai nevoie doar de pasiune și curiozitate, iar de restul ne ocupăm noi.

sedintaDezvoltare personală

Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre este să te ajutăm pe tine să evoluezi – să devii cea mai bună versiune a ta – încât să te poți orienta, mai târziu, către ceea ce te pasionează și să o faci cu multă dedicare.

Din acest motiv, orice membru nou ASER va trece prin sesiuni de mentorat, traininguri și workshopuri, care să-l ajute la îndeplinirea oricărui țel mai mult sau mai puțin conturat în anii de studenție.

Sper că ți-am dat destule motive să vrei sa devii unul de-al nostru, fiindcă ASER a început deja perioada recrutării și, astfel, poți face parte dintr-o nouă generație de studenți pasionați și dedicați voluntariatului!

Dacă îți dorești mai mult de la studenția ta și vrei să devii “un nou tu” – atât personal, cât și profesional – completează formularul și fii gata de o experiență unică alături de noi!

 

 

articol redactat de
Gabriel Năstase – Copywriting Specialist
Well done!
0%

 

 

Saga giveaway

Regulament Concurs Saga Festival

Deoarece vara aceasta muzica ne aduce mai aproape, ASER și SAGA îți oferă șansa de a câștiga 2 inivitații la Saga Festival 2021 pentru a crea momente de neuitat.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER în perioada 28-31 august și să dea like paginilor ASER și SAGA Festival.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să deții un cont valid de Facebook;
 4. Să dai like paginilor de Facebook ASER și SAGA Festival.
 5. Să dai tag la doi prieteni în comentarii;

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 1 septembrie, ora 17:00 pe pagina de Facebook ASER .

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

SAGA și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

featured image

Cum să îți petreci vara în studenție | ASER Blog

ASER Cover Articol

Vara în studenție: Călătorii & experiențe noi

Pe timpul verii, orice student își dorește să călătorească. Fie peste hotare, fie către destinații locale, o astfel de experiență este binevenită după anul universitar. 

Cu toate acestea…

 

De ce să călătorești în timpul studenției?

Deși considerăm că viața de student este costisitoare, totul se schimbă când vine vorba de vacanțe și călătorii. Poți să ai “n” motive pentru care să amâni o excursie pentru “după facultate”. Cel mai important este să știi că acum beneficiezi de o multitudine de reduceri. Doar pentru că ești student. Îți las aici mai multe informații, poate îți vor fi de ajutor. 

 

De asemenea, știm foarte puține despre oportunitățile de călătorie și dezvoltare de care putem profita în această perioadă. De aceea, îți voi prezenta câteva idei și propuneri de viitor:

 

Proiecte Erasmus+

Așa cum am spus, studenția îți poate aduce multe beneficii. Printre ele se află diversele proiecte Erasmus+. Ele includ atât stagii de practică ori mobilități de studiu la alte universități din străinătate.

poza anastasia

Totuși, pentru o experiență de o vară, îți pot spune că există diverse proiecte desfășurate frecvent în aceste 3 luni. Ele se întind pe durata a 2 săptămâni și au loc în zone diferite de peste hotare. Au rolul de a aduce un impact asupra unor culturi sau tematici bine stabilite în rândul tinerilor studenți.

Ce este important de știut e că vei fi alături de un grup internațional, bine organizat. Deci ai ocazia să socializezi și să faci networking. Cu adevărat cool e că ai mâncarea și cazarea gratuite. Transportul îl vei plăti tu, dar îți va fi decontat ulterior în limita unei sume maxime. Mai multe detalii găsești aici.

 

Halfway through

 

Hobby-uri și excursii

Studenția înseamnă mai mult decât facultate. Dacă presupui că nu o să ai destul timp liber pentru hobby-uri, te înșeli. De cele mai multe ori, chiar ai timp și pentru un job. Există diverse oportunități de dezvoltare și socializare, încât să te bucuri la maxim de acești ani.

 

Îți pot da ca exemplu 3 ASERisti ( Ana, Andru și Irina ), care, fiind pasionați de teatru, au devenit membri într-o trupă de actori amatori, anume „Script”. Au avut parte de multe contexte de socializare, excursii și spectacole.

ASERisti in excursie

 

De aceea, cred că ar fi o idee cool să îți urmezi pasiunile și să profiți cât mai mult de această perioadă. Îți poate oferi diverse contexte de genul și ție.

 

Voluntariat în studenție

O altfel de oportunitate poate fi voluntariatul. Dacă ai fost voluntar în timpul școlii/liceului și vrei să continui cu această pasiune, studenția este perioada ideală.

 

Ce ar trebui să știi e că există o multitudine de asociații studențești (studenți voluntari), care se ocupă cu diverse activități dedicate studenților. Iar noi, ASER, putem fi exemplul perfect pentru asta.

 

Scopul nostru este sa oferim contexte noi de învățare pentru studenți. Nu contează că ești de la o facultate cu un profil diferit de cel economic. Dacă te pasionează mediul de business, marketingul sau orice altă ramură de genul, ASER poate fi locul în care te poți dezvolta pe viitor din orice punct de vedere.

 

Totodată, voluntariatul și asociațiile studențești înseamnă mai mult decât atât. Îți pot oferi noi oportunități să te distrezi, să relaționezi și să legi prietenii de durată. Deseori, aceste ONG-uri organizează și activități fun pentru membrii ei: teambuildinguri, excursii și multe alte oportunități să îți creezi noi amintiri pe timp de vară.

 

Teambuilding ASER

 

Pe lângă dorința de a călători, vara înseamnă entuziasmul și momentele alături de prietenii tăi.

De aceea, te invit să asculți împreună cu prietenii Summer Playlistul ASER pe Spotify sau Youtube, pentru a simți alături de ei vibe-ul acestei veri.

Pentru mai multe noutăți, nu uita să ne urmărești pe paginile de Facebook și Instagram, dar și pe contul de Youtube ASER, unde pregătim noi idei de content și insight-uri din comunitatea noastră studențească.

Well done!

 

muzica si productivitate

Cum ne face muzica mai productivi și sociabili? | ASER Blog

Cum ne ajuta muzica sa fim mai productivi si sociabili

Muzica și productivitatea merg mână în mână.  De altfel, tot muzica este prezentă oriunde și este un factor important când vine vorba de interacțiunea socială. Îți poate da multe avantaje de care te poți folosi la nevoie.

 

Spre exemplu, sunt destul de sigur că ai și tu o melodie favorită. O piesă care te energizează, te ridică de pe scaun la orice party. Ba chiar îți provoacă goosebumps și nu înțelegi motivul.

 

Adevărul e că muzica ne poate influența dispoziția, sentimentele, chiar și nivelul energiei zilnice, dar explicația poate fi greu de generalizat, fiindcă diferă ca însemnătate de la om la om.

 

Cu toate astea, îți voi prezenta câteva aspecte despre cum te poate ajuta muzica în tot ce îți propui vara aceasta:

 

🎵 Cum te ajută muzica să înveți ?

 

Contrar părerilor populare, muzica te poate ajuta să fii mai concentrat în timpul studiului. (early hint for sesiune) Când înveti din greu și nu pricepi nimic din foile de curs, poți încerca diverse playlisturi mai antrenante.

 

Recomand cele Lo-fi sau Deep House pe un volum mai mic. Este fix ce îți trebuie. Just give it a try. Totuși, dacă nu te atrag prea mult aceste genuri, poți încerca orice altceva, doar să te poți focusa mai departe pe învățat.

 

🎵 De ce muzica îți aduce mai multă energie ?

 

Acest fapt poate diferi de la o persoană la alta. Cu alte cuvinte, unii oameni se simt mai energici, iar alții mai puțin, când ascultă muzică.

 

Totuși, este clar că întotdeauna ne poate da un boost de productivitate. Chiar dacă este dimineața devreme, o melodie mai antrenantă poate fi de mare ajutor.

 

De altfel, acesta este motivul pentru care matinalul este cea mai importantă emisiune de la radio. E momentul în care toți ne pregătim de muncă, de responsabilitățile de peste zi, astfel că avem nevoie de mult vibe bun.

 

🎵 Cum să legi relații noi prin muzică?

 

Este destul de clar că un party nu e party fără muzică. Este elementul esențial în tot acest eveniment, pentru că ne ajută în diverse feluri să comunicăm. Practic, ne unește prin același vibe.

 

Cu toate acestea, ce faci dacă nu rezonezi cu același gen ascultat de restul? Ei bine, așa cum am spus, muzica este esențială, dar poți lega noi relații și prin multe alte mijloace: activități și jocuri, discuții și glume ș.a.m.d. Nu uita că poți să fii pe același vibe și cu oamenii în mod direct!

 

În ASER, muzica este foarte importantă pentru fiecare membru. De la an la an, găsim noi melodii care să transmită sentimentele și pasiunea mai departe către următoarele generații.

 

Halfway through
0%

 

Îți las mai jos Summer Playlistul ASER, pentru a înțelege mai exact vibe-ul comunității noastre în această vară:

 

Două ASER-iste au răspuns la câteva întrebări despre cum piesele lor preferate le-au făcut vara aceasta una mai productivă și de neuitat:

 

🎵 Ce melodie ai pe repeat acum?

 

“Pentru mine, „Love Tonight” este melodia acestei veri! Chiar dacă a fost lansată acum câțiva ani, m-am bucurat să o descopăr chiar înainte să fie virală. O ascult non-stop și încă nu m-am plictisit de ea. Chiar este piesa care mă ridică de la masă și zice – Hai, distrează-te!” – Andreea

 

” ‘Plastic Hearts‘ – este melodia pe care o ascult mereu în ultima perioadă. Îmi place mult vocea lui Miley și influențele rock din piesă, mă atrag foarte tare.” – Ioana

 

🎵 Care este melodia care te duce cu gândul la ASER?

 

“Pentru mine, clar este ‘Head, Shoulders, Knees and Toes‘. Am auzit-o la prima ședință pe Zoom și mi-a plăcut super mult. Acum, oriunde o ascult, mă gândesc imediat la ASER!” – Andreea

 

Home de la Martin Garrix și Bon, pentru că, în ASER, deși suntem foarte diferiți, reușim totuși să găsim acele persoane pe placul nostru. Ne apropiem unii de alții, devenind astfel o mare familie.” – Ioana

 

🎵 Ce melodie te motivează să faci totul cu pasiune sau deloc?

 

” ‘Life is Good de la Future și Drake. Niciodată nu pot să îi dau skip și mereu îi dau play când rezolv anumite task-uri. Chiar și versurile reușesc să mă ambiționeze și să îmi dea energia necesară.” – Andreea

 

” ‘Panic! at the disco‘ – High hopes. Pe lângă faptul că trupa este una din preferatele mele, melodia este super catchy. Transmite un mesaj foarte drăguț, anume că poți face orice. Te motivează să ajungi la cea mai bună versiune a ta, așa cum am învățat în ASER.” – Ioana

 

În această vară, ascultă noul nostru SUMMER Playlist, pe Spotify sau Youtube, și pregătește-te să creezi amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram și nu uita să te abonezi la canalul de Youtube ASER pentru mai multe noutăți despre comunitatea și inițiativele noastre!

Stay tuned for more!
0%

 

 

 

 

Regulament Concurs Techdelivery

ASER și Techdelivery își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice și un boost de motivație! Punem la bătaie Bateria Externă cu Încărcare Wireless Baseus M36 QI ce îi va oferi unui norocos câștigător nenumărate ore pline de energie și distracție.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 24 – 26 iunie, să dea like postării și paginilor ASERomania și Techdelivery, împreună cu un comentariu cu tag către 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să deții un cont valid de Facebook;
 4. Să dai like paginilor de Facebook ale ASERomania și Techdelivery, împreună cu tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 27 iunie, ora 16:00, pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Techdelivery și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

Concurs DB Schenker

ASER și DB Schenker GBS Bucharest te premiază vara asta și dau startul distracției! Astfel, punem impreună la bătaie două boxe portabile cu încărcătoare wireless pentru a recompensa efortul depus în perioada sesiunii.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 21 – 24 iunie, să dea follow paginilor ASER București și dbschenkergbs, să dea like postarii și să dea tag la 3 prieteni în comentarii.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să deții un cont valid de Instagram;
 4. Să dai like postarii și follow paginilor de Instagram ASERbucuresti si dbschenkergbs.
 5. Să dai tag în comentarii la 3 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorilor va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 25 iunie, orele 12:00 respectiv 12:30 pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

DB Schenker GBS Bucharest și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

Concurs Neversea

ASER și Neversea îți oferă șansa, vara aceasta, de a te distra alături de prietenii tăi. Scapă de stresul acumulat în sesiune și pornește spre mare încărcat cu energie pozitivă și chef de distracție.

Punem la bătaie o invitație dublă la Plaja Neversea de două zile, consumația fiind inclusă!

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 20 – 22 Iunie, să dea follow paginilor ASER București și Neversea.beach și să lase un comentariu cu tag către doi prieteni. De asemenea, aceștia pot obține șanse duble de câștig dacă dau share pe story concursului.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să deții un cont valid de Instagram;
 4. Să dai follow paginilor de Instagram ale ASER București și Neversea.beach și să dai tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea castigatorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 23 Iunie, ora 12:00 pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Neversea și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.