INGENIUS – Scan Your Digital Experience

Știi vorba aia: ”Creativity never goes out of style”? Ei bine, așa ne simțim noi în fiecare an când ne pregătim să dăm startul acestei inițiative. 

 

Aflat la cea de-a opta ediție, proiectul creativității revine și anul acesta cu noi oportunități de învățare din lumea Marketingului Digital. Însă, înainte de a continua, trebuie să-ți pun o întrebare foarte importantă: Ești pregătit pentru cea mai cool experiență marca ASER?

 

Fără alte introduceri, here is Ingenius 2021!

 

Augmented reality

Intră alături de noi în perioada 14-30 aprilie într-o realitate inovatoare în care lucrurile prind culoare cu ajutorul vocii asistentului Ingi, ce te va ghida prin această experiență plină de surprize.

 

Ingenius este proiectul ideal pentru tinerii care îşi doresc să descopere sau să înceapă o carieră în domeniul Marketingului Digital. Aici, minţile creative vor putea să dea frâu liber imaginației, să își dezvolte abilități precum comunicarea, lucrul în echipă și să dețină cunoștințele necesare pentru a activa în domeniul Marketingului Digital.

 

Halfway There

 

 

Notification: Marketing Insights

Timp de 16 zile, te invităm să iei parte la o serie de workshop-uri creative ce îți vor oferi know-how-ul de care ai nevoie pentru a învăța cum se realizează o campanie de promovare într-un mod fun și practic.

 

Prin intermediul workshop-urilor precum Digital Marketing, Web Design și Social Media, vei avea ocazia de a acumula informațiile necesare pentru a înțelege mai bine partea strategică a Marketingului. De asemenea, îți vei lua doza de know-how de la specialiști precum Serj Zarnescu, Paul Tănase, Iulia Boloca și vei descoperi partea creativă a Marketingului.  Astfel, vei reuși să ai o vedere de ansamblu asupra ambelor perspective și a modului în care ele se întrepătrund.

 

Și pentru că surprizele încă nu s-au terminat, cu ajutorul partenerilor noștri, ți-am pregătit și o serie de Open Days, ce îți vor oferi insight-uri din procesul de lucru al unor companii de la specialiști din domeniu.

 

Practice time

Credeai că am terminat? Aventura ta în această lume digitală continuă și te va ajuta să rezolvi și așa-numitul pitch, unde vei pune în aplicare informațiile acumulate în cadrul proiectului și vei realiza un brief alături de echipa ta. La final, vei prezenta ideile tale juriului format din Andrei Manole, Eliana Bogdan, Silvia Jalea și Andreea Popa, care îți vor oferi sfaturi practice din experiențele lor și vor decide echipa câștigătoare. 

 

Challenge accepted

Așadar, ce mai aștepți? Vino și descoperă lumea Marketingului Digital alături de noi! Acceptă provocarea și înscrie-te AICI până pe data de 10 aprilie și ia parte la cea mai creativă experiență marca ASER! See you there!

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Ingenius, intră pe paginile de Facebook și Instagram ASER!

 

 

Well Done

Regulament concurs BAT

 

ASER și British American Tobacco își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice și un boost de motivație! Punem la bătaie o boxă bluetooth splash resistant câștigătorului pentru nenumărate ore pline de distracție și muzică.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER în perioada 6-8 aprilie, să dea like paginilor ASER și British American Tobacco si să dea tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 • Să fii student la una dintre universitățile din București;
 • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 • Să deții un cont valid de Facebook;
 • Să dai like paginilor ASER și British American Tobacco , să dai tag în comentarii la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 9 aprilie, ora 13:00 pe pagina de Facebook ASER.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

British American Tobacco și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

NEW HOBBY UNLOCKED

 

 

Blogging? Ce este blogging?

Aceste întrebări au trecut cel puțin o dată prin mintea ta când ai văzut titlul articolului. Chiar dacă nu ești foarte sigur ce este un blog, fără îndoială ai dat peste unul la un moment dat. 

 

Deși ar părea că blogul nu mai este neapărat ”în trend”, și că alte platforme de comunicare sunt mult mai des utilizate în prezent, blogul rămâne un loc în care te poți afirma și exprima liber. 

 

Fie că este personal sau profesional, începerea unui blog îți poate aduce o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea ta personală și vei descoperi că undeva pe acest drum va fi mai puțin despre tine scriind povestea și mai mult despre povestea care te schimbă pe tine.

 

Ok, și cu ce m-ar ajuta pe mine blogul?

 

”A blog is merely a tool that lets you do anything from changing the world to sharing your shopping list.”

Un blog îți oferă oportunitatea de a decide ce fel de mesaj vrei să transmiți cititorilor tăi, de la relatarea unei zile din viața ta la realizarea unui research detaliat asupra unui domeniu științific. Știi vorba aia ”Sky is the limit”? Ei bine, același lucru se aplică și în lumea bloggingului. Acesta îți permite să-ți expui viziunea, ideile și să construiești o comunitate cu aceleași principii sau obiective ca tine.

 

Nu doar atât, însă dintr-o perspectivă mai profi, deschiderea unui blog îți oferă diferite experiențe de învățare la fiecare pas: abilitatea de a-ți transmite clar ideile, lucrul în WordPress, planificarea unui articol, optimizarea SEO, web design-ul, content managementul etc. Blogul poate deveni un mediu în care poți să evoluezi constant și să găsești modalități prin care să-ți îmbunătățești propriile skill-uri.

 

Halfway There

 

Că tot vorbeam de cât de benefic poate fi blogul pentru o persoană, am zis să mergem la omul nostru resursă, Costin Pavel, Strategic Leader în cadrul ASER, pentru a ne povesti mai exact cum a început pasiunea lui pentru blogging și care sunt secretele din spatele blogului său ”Pavelescuri”. 

 

Q: Care sunt motivele care te-au determinat să pornești un blog?

A: Mereu mi-am dorit să am un blog. Cred că prin clasa a 10-a mi-a venit în cap ideea de a avea un blog pe care să îmi dau cu părerea despre anumite cărți pe care le citeam, însă fără a avea ceva cunoștințe despre ce presupunea asta. Pur și simplu voiam. Câțiva ani mai târziu, 2020, plină pandemie stăteam și mă uitam cu unul dintre cei mai buni prieteni la un clip cu Selly despre educație. Am început o discuție despre cum tinerii nu iau inițiativă și doar se plâng de problemele lor și la un moment dat el mi-a spus că par genul de om care ar avea un blog. Ei bine, 8 ore mai târziu aveam site-ul gata și scriam primul meu articol. Vezi tu, ai nevoie în viață de oameni care te împing de la spate și cred că au fost multe contexte care s-au potrivit. Mai mult decât atât, mereu mi-a plăcut să-mi dau cu părerea și cred că am avut păreri open-minded până acum.

 

Q: Care au fost primii pași și ce obstacole ai întâmpinat?

A: Primii pași? Un cont pe wordpress, am cumpărat domeniul și abonamentul de bază timp de 1 an și am început să lucrez la site. Cu puțină experiență în asta din trecut nu mi-a fost atât de greu, problema a fost că fiind perfecționist mi-am dorit să aibă un user experience cât mai neutru, iar focusul să fie pe ce scrie, nu pe cum arată. Cred că atunci când vorbim de obstacole, principalul pe care l-am întâmpinat a fost legat de reticența unor la a porni un blog în sine, nu vreau să sune motivațional sau ceva, dar sfatul meu atunci când cineva nu te susține e să te gândești dacă tu chiar îți dorești să faci asta. Ai nevoie de curaj pentru a începe pentru că odată cu asta vei avea și critici, ceea ce e normal, însă barierele mentale nu ar trebui să fie un impediment între tine și audiența ta. Dacă chiar vrei să faci ceva, crede-mă că atunci când îl faci cu pasiune și consistență, lucrurile nu întârzie să apară.

 

Q: Crezi că lumea mai citește blog-uri în 2021? Dacă da, tu cum reușești să aduci cititori noi pe blogul tău?

A: Da și nu. Vor exista în continuare oameni care preferă să citească articole de blog mai mult decât oameni care se uită la un serial sau vice-versa. Contează mult în relația pe care tu o construiești între tine și audiența ta e să ai elementul de autenticitate. În mare parte din faza incipientă a blogului tău, audiența ta va fi formată din familie și prieteni. Cu puțin noroc și câte ,,un rătăcit” care ajunge pe blogul tău din întâmplare. Ce-am observat eu că funcționează foarte bine e să ai note personale în articolele tale și să vorbești despre subiecte de actualitate. Ca să dau un exemplu mai concret, vorbești despre recrutarea din companii și cum te-ai simțit tu în procesul lor de recrutare, evident că vei atrage o audiență din HR predispusă să îți citească articolele despre subiectul respectiv. E o multitudine de elemente pe care trebuie să le ai în vedere: platforma pe care te promovezi, audiența, cum te poziționezi de alte bloguri cu topicuri asemănătoare și așa mai departe. De cele mai multe ori, utilizatorii noi vin din ad-uri și implicit atunci când faci promovări plătite. Până acum pe blogul meu am undeva la 2000 de vizitatori unici de când am început și undeva la 3500 de vizualizări, cred că, pentru a merge mai departe trebuie să ai un plan bine definit cu ce vrei să faci, să obișnuiești audiența ta cu articole calitative și constante.

 

Q: Ce sfaturi ai putea da unei persoane care vrea să-și facă un blog?

A: Începe. Dacă chiar îți dorești să faci ceva în legătură cu ideea ta de blog, de business, cu orice ai avea tu în cap, nu lasă alte păreri să te influențeze în mod direct. Era o vorba pe care am auzit-o la un om mai deștept decât mine că: ,,Dacă nu ne-ar interesa părerile celorlalți cum ar fi viața noastră acum?” Mi-a plăcut. Mereu am apreciat oamenii care iau inițiativă și sunt proactivi în asta. Singurul meu sfat e să începi și să dai coate până reușești, iar succesul să nu aștepți să vină imediat.

 

Q: Cum îți găsești inspirația pentru articole?

A: Majoritatea ideilor mele sunt venite destul de imprevizibil. Port discuții cu prieteni, aud o melodie, un cuvânt ceva de la care mi se pare că ar ieși un articol bun și de acolo până la a scrie articolul respectiv mai e foarte puțin. Cred că încerc să-mi găsesc inspirația în tot ce fac în fiecare zi.

 

Sperăm că acest articol te-a convins să accepți această provocare și să începi și tu un blog. A face blogging este o activitate din care poți învăța tot timpul. A începe este destul de simplu. Deschide-ți laptopul sau ia-ți o foaie de hârtie și începe să creezi.

 

Descoperă și alte articole cool pe blogul nostru și stay tuned pentru următoarele ce urmează să apară.

 

 

Well Done

Akademics- Step into the business spotlight

Evoluția mediului de business pune în vedere nevoia obținerii de către noua generație a unor abilități esențiale în acest domeniu.

 

De aceea, atât creativitatea, problem solving, cât și gândirea critică și analitică sunt doar o parte din aptitudinile care vor fi abordate în cea de-a XVI-a ediție a proiectului Akademics.

 

Anul acesta este despre autocunoaștere și afaceri, despre dezvoltare și networking. Proiectul te va pune în lumina unui viitor job, prin dezvoltarea unor soft skill-uri de mare importanță. 

 

De la Management și până  la Leadership, soft skill-urile de viitor vor reprezenta noile tale obiective, pe care le poți atinge în acest proiect alături de specialiști în domeniu, personalități importante din mediul de afaceri.

 

Întregul proces este format din cinci etape :

 1. Autocunoaștere
 2. Setare de obiective
 3. Învățare accelerată
 4. Networking cu companii
 5. Networking cu specialiști

 

Autocunoaștere prin Self-Asessment Workshop

În prima etapă vei învăța să te analizezi și să îți evaluezi corect abilitățile. Acest workshop îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie, primul pas către succes fiind să te cunoști pe tine. Pentru a căuta oportunități de dezvoltare, este necesar să știi ce anume vrei să îmbunătățești la tine.

 

Setare de obiective prin Smart Objectives Workshop

În această etapă vei afla cum îți poți stabili într-un mod clar obiectivele personale. Mai mult decât atât, o să afli cum să concepi cel mai potrivit plan de acțiune pentru a le și atinge.

 

Învățare accelerată prin Bootcamp

Această fază cuprinde dezvoltarea abilităților :

 

 • Creativitatea
 • Critical & Analytical Thinking
 • Problem Solving
 • Risk & People Management

Roxana Marin și Radu Atanasiu îți vor fi alături în această experiență a cunoașterii. Acest workshop te va pune într-un context practic de lucru în echipă pentru a-ți atinge obiectivele.

 

Halfway through

 

Networking cu companii în cadrul Open Day

Cu ajutorul partenerilor noștri, poți participa la sesiuni de Company Talk și training. Ele vor fi susținute de specialiști cu experiență ce îți vor oferi insight-uri din procesul de lucru al companiilor.

 

Networking cu specialiști în Biblioteca Vie

În ultima etapă, vei afla ce înseamnă să fii lider cu adevărat, management și multe alte soft skill-uri de viitor. Vei fi ghidat de oameni cu experiență în domeniu precum :

 

 • Mara Botez
 • Ovidiu Toader 
 • Cosmin Alexandru 

În această fază vei primi feedback pe task-ul echipei tale, iar juriul va alege echipa câștigătoare. 

 

Akademics este o experiență unică de dezvoltare personală în anii de facultate. Prin el, am creat contextul ideal în care experții din domeniu și studenții fără experiență să se întâlnească și să construiască împreună un plan de acțiune pentru o viitoare carieră.

 

Înscrierile sunt până pe 18 martie ora 23:59. Deal?

 

Well done!

Regulament Gomadina

ASER și Gomadina îți oferă oportunitatea de a asculta cea mai bună muzică oriunde te afli. Fie că lucrezi la un proiect, fie că dai un party cu prietenii, bucură-te de BOXA PORTABILĂ cu bluetooth, JBL GO2+ oferită de Gomadina! Va exista un singur câștigător al premiului! 


Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București, respectiv pagina de Facebook ASER,  în perioada 12- 15 martie, să dea follow paginilor ASER București și Gomadina, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care este prima melodie care îți vine în minte ? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să deții un cont valid de Instagram;
 4. Să dai follow paginilor ASER București și Gomadina, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Care este prima melodie care îți vine în minte? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se va alege câștigătorul concursului?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 15 martie, ora 18:00 pe pagina de Instagram ASER București. 

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Instagram sau Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Gomandina și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

Regulament Mazars

Regulament Mazars

 

ASER și Mazars te așteaptă la bordul navei INOV’UP. Fă parte din echipajul nostru și ai șansa să fi câștigătorul unui goodie bag cu dulciuri și articole personalizate Mazars.

Studenții trebuie să se înscrie la INOV’UP până în data de 2 martie, iar aceștia trebuie să fie prezenți în ambele zile ale evenimentului.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 1. Să fii student la una dintre universitățile din România;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să fii înscris la INOV’UP;
 4. Să fii prezent în ambele zile ale evenimentului;

 

Participarea la concurs constituie acordul ca numele câștigătorului și fotografia lui să poată fi făcute publice și utilizate gratuit în materiale foto de către Organizator.

 

Când se va alege câștigătorul?

Extragerea câștigătorului va avea loc în prima zi a evenimentului, mai precis în data de 3 martie, în timpul desfășurării acestuia pe Zoom.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Whatsapp și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Mazars și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

Regulament AVshop

ASER și AVshop aduc muzica bună la bordul Navei Antreprenorilor, oferind participanților o pereche de căști Jabra True Wireless.

Studenții trebuie să se înscrie la INOV’UP până în data de 2 martie, iar aceștia trebuie să fie prezenți în ambele zile ale evenimentului.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

 1. Să fii student la una dintre universitățile din România;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să fii înscris la INOV’UP;
 4. Să fii prezent în ambele zile ale evenimentului;

 

Când se va alege câștigătorul?

Extragerea câștigătorului va avea loc în prima zi a evenimentului, mai precis în data de 4 martie, în timpul desfășurării acestuia pe Zoom.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Whatsapp și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

AVshop și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

Tribit

Regulament Tribit

 

Regulament Tribit

 

Lasă-te purtat în universul tău muzical alături de ASER și Tribit. Punem la bătaie o boxă bluetooth StormBox 360°, iar câștigătorul acesteia ai putea fi chiar tu.

Studenții trebuie să se înscrie la INOV’UP până în data de 2 martie, iar aceștia trebuie să fie prezenți în ambele zile ale evenimentului.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

 

 1. Să fii student la una dintre universitățile din România;
 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 3. Să fii înscris la INOV’UP;
 4. Să fii prezent în ambele zile ale evenimentului;

 

Când se va alege câștigătorul?

Extragerea câștigătorului va avea loc în data de 4 martie, a doua zi a evenimentului, la finalul acestuia.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Whatsapp și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Tribit și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

Regulament Power Locus

REGULAMENT CONCURS POWER LOCUS

ASER și Power Locus își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice chiar și după perioada examenelor! Punem la bătaie o pereche de căști bluetooth P2 pentru toata munca depusă în sesiune.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 10-12 februarie, să dea like paginilor ASER București și Power Locus, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care e prima melodie pe care o vei asculta dacă vei câștiga?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 • Să fii student la una dintre universitățile din București;
 • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 • Să deții un cont valid de Facebook;
 • Să dai like paginilor ASER București și Power Locus, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care e prima melodie pe care o vei asculta dacă vei câștiga?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 13 februarie, ora 11.00 pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Power Locus și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

Concurs Microsoft

REGULAMENT CONCURS MICROSOFT
ASER și Microsoft vin cu numeroase surprize pentru a te menține plin de energie și motivat în această sesiune. Ducem la nivelul următor dorințele a 7 câștigători norocoși cu câte un voucher în valoare de 200 de lei de la eMAG!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 9 – 11 februarie, să dea follow paginilor ASER București și @microsoft.ces.romania, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Tu de ce ai vrea să faci parte din Microsoft? “ împreună cu un tag 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 • Să fii student la una dintre universitățile din București;
 • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
 • Să deții un cont valid de Instagram;
 • Să dai follow paginilor ASER București și Microsoft, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Tu de ce ai vrea să faci parte din Microsoft? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea celor 7 câștigători va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 12 februarie, ora 18:00, pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Microsoft și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.