Regulament Concurs Mazars

ASER și Mazars îți oferă șansa perfectă de a da play motivației și puterii de a învăța în timpul sesiunii! Oferim un abonament Netflix Standard timp de un an unui fericit câștigător pentru un boost de creativitate și energie!

Studenții trebuie să dea like postării si paginilor de Facebook ASER și Mazars Careers Romania, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea ,,În ce serial Netflix ai vrea să trăiești?” alături de un tag la 2 prieteni în perioada 28-30 Ianuarie.

 

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like paginilor ASER și Mazars Careers Romania, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “În ce serial Netflix ai vrea să trăiești?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 31 Ianuarie 2021, ora 14:00, pe pagina de Facebook ASER.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Mazars și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!