Regulament Power Locus

REGULAMENT CONCURS POWER LOCUS

ASER și Power Locus își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice chiar și după perioada examenelor! Punem la bătaie o pereche de căști bluetooth P2 pentru toata munca depusă în sesiune.

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 10-12 februarie, să dea like paginilor ASER București și Power Locus, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care e prima melodie pe care o vei asculta dacă vei câștiga?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like paginilor ASER București și Power Locus, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care e prima melodie pe care o vei asculta dacă vei câștiga?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 13 februarie, ora 11.00 pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Power Locus și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *